Home » Univé

Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat de leden positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!

Univé biedt vele soorten verzekeringen aan, van zorgverzekering, autoverzekering tot uitvaartverzekering. Univé heeft zo'n 1,3 miljoen leden en in totaal hebben al 3,7 miljoen mensen voor Univé gekozen.

Bereken je premie »      Bekijk website »

 

Alle verzekeringen van Univé


Univé Zorg Geregeld - Zorgverzekering

Univé - Autoverzekering
 

Alle voordelen Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland, zonder winstoogmerk. Wij hebben alle voordelen van Univé voor jou op een rijtje gezet.

1,3 miljoen leden
Hoge klanttevredenheid
Persoonlijke service
Geen winstoogmerk
Vele kantoren, altijd in de buurt
   

Ervaringen Univé

Heb je ervaring met Univé? We zijn benieuwd of jij ook een tevreden klant bent! Laat hieronder ook een review over Univé achter.

Aanbiedingen

Bij ons vind je altijd de beste aanbiedingen voor alle verzekeringen. Bekijk snel alle aanbiedingen!

Bekijk alle aanbiedingen »
Zij gingen je voor
dhr m. b Bedankt voor jullie hulp. Ik heb nu flink wat geld bespaard door naar een nieuwe verzekering over te stappen. Top!
Dhr. M. Ali, Groningen