Home» Over ons

Over ons

Dagelijks verdiepen wij in ons de verzekeringsmarkt om de beste deals voor jou te vinden. Je krijgt op verzekeringsoverstappen.nl een duidelijk en helder overzicht van de voordeligste verzekeringen, van zorgverzekering tot huisdierverzekering. Bij sommige verzekeringen gaan we nog verder. Vul je gegevens in en je ziet direct de beste deals, op maat voor jouw situatie. Besparen op je verzekeringspremie was nog nooit zo makkelijk.

Onze missie

Veel mensen realiseren zich niet hoeveel geld ze kunnen besparen door over te stappen van verzekeraar. De verzekeringsmarkt is de laatste jaren behoorlijk in beweging, denk maar aan de verhoging van de assurantiebelasting van 6% naar 21%. Wij willen de verzekeringsmarkt inzichtelijker maken door een duidelijk overzicht van de voordeligste verzekeringen te geven, ook op maat gemaakt. Nederland kan veel goedkoper verzekeren!

”Wij willen de verzekeringsmarkt inzichtelijker maken door een duidelijk overzicht van de voordeligste verzekeringen te geven, ook op maat gemaakt.”

Hoe het begon

Een aantal jaar geleden nam één van onze collega’s zijn verzekeringen goed onder de loep, om te kijken of hij geld kon besparen. Er bleek geen goede vergelijkingssite te bestaan waar in één overzicht te zien was hoeveel je kunt besparen. Door veel research te doen en verzekeringen te vergelijken, heeft hij al vele honderden euro’s bespaard. Veel meer mensen kunnen geld besparen door over te stappen van verzekeraar en het liefst zo eenvoudig mogelijk. Het idee van verzekeringoverstappen.nl is geboren. In 2012 is een volledig vernieuwde website gelanceerd.

Wie wij zijn

Verzekeringoverstappen.nl is eigendom van Olie Media B.V. uit Groningen. Olie Media B.V. beschikt over een brede expertise op het gebied van voordeel vergelijkingssites, zoals verzekeringsoverstappen.nl. Olie Media B.V. beheert een netwerk aan consumentenvoordeelsites en doet elke dag haar best om de beste deals te krijgen.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contact formulier in op deze pagina.
Zo werken wij
Schipper, mag ik overstappen? Bij Verzekering Overstappen kun je gemakkelijk, snel en betrouwbaar overstappen. De verzekeringswereld is groot en soms moeilijk te begrijpen. De vele aanbieders en soorten verzekeringen maken het moeilijk om een juiste keuze te maken. Deze taak wordt overgenomen door ons, Verzekeringoverstappen.nl, zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken. De moeilijke keuze om te kiezen tussen verschillende verzekeraars en pakketten wordt door onze hulp vergemakkelijkt. In één oogopslag zie je de populairste en goedkoopste verzekeringen, denk aan autoverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Door over te stappen van verzekeraar kun je veel geld besparen in een jaar. Verzekeren kan namelijk veel goedkoper. Veel Nederlanders realiseren zich geen eens dat ze veel geld kunnen besparen door over te stappen van verzekering. De verzekeringsmarkt is continue in beweging en vooral nu nemen veel veranderingen plaats. Overstappen van verzekering loont nu meer dan ooit. Begin nu en misschien kom jij er wel achter dat je veel geld kan besparen op je verzekering door over te stappen van verzekeraar.