Home» Disclaimer

Disclaimer

De website verzekeringoverstappen.nl wordt beheerd en onderhouden door Olie Media B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02101263 0000. Deze disclaimer is van toepassing op de website www.verzekeringoverstappen.nl. Alle rechten voorbehouden.

Inhoud website

Verzekeringoverstappen.nl is een website met een overzicht van product- en prijsinformatie van verzekeraars en aangeboden verzekeringen, wij verkopen zelf geen verzekeringen of bijhorende producten. Alle teksten, beeldmateriaal, geluidsmateriaal en videomateriaal en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website.

De gegevens van de verzekeringen en verzekeraars wordt regelmatig bijgewerkt, dus het kan zijn dat informatie een korte tijd niet overeenstemt met de informatie van de aanbieder. Voor vragen en klachten over de opgenomen producten, verwijzen we je naar de klantenservice van de betreffende aanbieder.

Aansprakelijkheid

Verzekeringoverstappen.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Olie Media is niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van het bezoek aan onze website, de (on)bereikbaarheid van de website of van het afgaan op onjuiste informatie op onze website. Op verzekeringsoverstappen.nl staan hyperlinks naar andere websites. Wij zijn niet veantwoordelijk voor de omgang van uw gegevens door de eigenaren van die betreffende websites.