Home» Autoverzekeringen » Aanvullende autoverzekeringen » Ongevallen inzittendenverzekering

Ongevallen inzittendenverzekering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullende autoverzekering

Wat houdt een ongevallen-inzittendenverzekering precies in? Deze aanvullende autoverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit wanneer de bestuurder en/of inzittenden van het ongeval blijvende invaliditeit oplopen of in het ergste geval overlijd.

Het bedrag wordt van tevoren vast gelegd in de polisvoorwaarden. Er bestaat dus geen relatie tussen de ernst van de zaak en het uitgekeerde bedrag. De dekking geldt wanneer de inzittenden zich in de auto bevinden maar ook tijdens het in-en uitstappen en tijdens het verrichten van noodreparaties.

Aanvullende autoverzekeringen

Je kan je naast de drie bestaande autoverzekeringen ook aanvullende verzekeringen afsluiten. Wij geven je graag advies wanneer zo’n verzekering wel of niet verstandig is. Je kunt een aanvullende verzekering vaak makkelijk toevoegen als module bij het afsluiten van een autoverzekering.

Ongevallen-inzittendenverzekering

Wat houdt een ongevallen-inzittendenverzekering precies in? Deze verzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit wanneer de bestuurder en/of inzittenden van het ongeval blijvende invaliditeit oplopen of in het ergste geval overlijd.
Lees verder »

 

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt de schade die de bestuurder en de inzittenden van het motorvoertuig lijden van het ongeluk. Het maximale verzekerde bedrag ligt vaak rond de één miljoen euro.
Lees verder »

 

Rechtsbijstandverzekering

Er bestaan verschillende soorten aanvullende rechtsbijstandverzekering die je bij je autoverzekering kunt afsluiten. Bij een verhaalrechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische bijstand bij het verhalen van materiële schade…
Lees verder »

 

No-claimbeschermer

Het is verstandig om kritisch te kijken of je een no-claimbeschermer wel of niet nodig hebt. Met deze verzekering bescherm je de premie bij je huidige verzekeraar. Het is een slimme truc van de verzekeraars om klanten te binden.
Lees verder »

Gratis premie calculator

Bereken nu gratis je premie met onze premie calculator. Pas alles aan naar wens en zoals jij het wilt hebben! Je krijgt direct de beste autoverzekeringen te zien die bij jou passen.

Vul de gratis premie calculator snel in!

Zij gingen je voor
noname utrecht Ik was opzoek naar een nieuwe autoverzekering, en kwam bij deze site terecht. Er staat duidelijk uitgelegd wat elke soort verzekering inhoud. Erg makkelijk!
J.Varends, Utrecht