Home» Autoverzekeringen » Aanvullende autoverzekeringen

Aanvullende autoverzekeringen

Naast je autoverzekering kan je ook een aanvullende autoverzekering afsluiten. Tijdens het afsluiten van een autoverzekering kan je vaak direct kiezen of je een aanvullende autoverzekering wil. Is een aanvullende autoverzekering nodig? Dat is iets wat je natuurlijk zelf bepaalt maar wij geven je graag advies. In sommige gevallen is het verstandig om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Hieronder staat een overzicht.

 

Ongevallen-inzittendenverzekering

Wat houdt een ongevallen-inzittendenverzekering precies in? Deze verzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit wanneer de bestuurder en/of inzittenden van het ongeval blijvende invaliditeit oplopen of in het ergste geval overlijd.
Lees verder »

 

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt de schade die de bestuurder en de inzittenden van het motorvoertuig lijden van het ongeluk. Het maximale verzekerde bedrag ligt vaak rond de één miljoen euro.
Lees verder »

 

Rechtsbijstandverzekering

Er bestaan verschillende soorten aanvullende rechtsbijstandverzekering die je bij je autoverzekering kunt afsluiten. Bij een verhaalrechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische bijstand bij het verhalen van materiële schade…
Lees verder »

 

No-claimbeschermer

Het is verstandig om kritisch te kijken of je een no-claimbeschermer wel of niet nodig hebt. Met deze verzekering bescherm je de premie bij je huidige verzekeraar. Het is een slimme truc van de verzekeraars om klanten te binden.
Lees verder »

Gratis premie calculator

Bereken nu gratis je premie met onze premie calculator. Pas alles aan naar wens en zoals jij het wilt hebben! Je krijgt direct de beste autoverzekeringen te zien die bij jou passen.

Vul de gratis premie calculator snel in!

Zij gingen je voor
dhr s. v doren Sinds ik een nieuwe baan heb reis ik veel meer, en maak dus meer kilometers. Ik heb hier makkelijk een goede autoverzekering kunnen uitkiezen. Dankjewel!
Dhr. S. v Doren, Amsterdam